Nieuwe of tweedehands Volkswagen 1K5 motor nodig?

Zoekt u naar een motor voor uw Volkswagen 1K5? Bij OnderdelenZoeker.nl zijn meer dan 100 aangesloten leveranciers van Volkswagen motor onderdelen, waaronder een 1K5 motor. Vul geheel gratis en vrijblijvend het onderstaande aanvraagformulier in en wij vinden binnen gemiddeld 15 minuten een Volkswagen 1K5 motor voor u.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis Volkswagen onderdelen zoeken
 • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken
 • 25 bedrijven hebben Volkswagen motor op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.beVolkswagen 1K5 motor


Meer dan 100 demontagebedrijven en leveranciers zijn bij ons aangesloten. Als u op deze pagina het aanvraagformulier invult om de motor voor uw Volkswagen 1K5 te vinden, zetten we uw vraag direct uit bij deze leveranciers. U kunt een nieuwe motor zoeken, maar ook een gebruikt onderdeel voor uw Volkswagen 1K5 is mogelijk! Er worden maandelijks tienduizenden aanvragen gedaan. Door het gebruikte aanbod van 1K5 onderdelen én het grote aantal Volkswagen onderdelen leveranciers is het succespercentage voor het vinden van een motor erg hoog.

Het verschil tussen een nieuwe of tweedehands 1K5 motor

Er zijn twee grote verschillen tussen een nieuwe of een tweedehands 1K5 motor:

 1. Vanzelfsprekend is een nieuw onderdeel nog nooit gebruikt, terwijl een tweedehands onderdeel al wel gebruikt is in een auto. De tweedehands auto onderdelen die worden aangeboden, zijn echter wel duurzaam en kunnen nog vele kilometers gebruikt worden.
 2. De prijsverschillen tussen nieuwe en tweedehands onderdelen zijn erg groot. Een tweedehands Volkswagen 1K5 motor kan tot wel 60% goedkoper zijn ten opzichte van een nieuwe 1K5 motor. Dit scheelt natuurlijk direct in de portemonnee, terwijl de kwaliteit in de meeste gevallen niet onder doet ten opzichte van een nieuw onderdeel.

De meeste tweedehands onderdelen zijn afkomstig van Volkswagen 1K5 sloperijen, demontagebedrijven of garages. U zult in de meeste gevallen offertes ontvangen voor zowel gereviseerde, gebruikte en nieuwe onderdelen. Vervolgens kunt u zelf de keuze maken voor een onderdeel.

Een motor voor uw Volkswagen 1K5 aanvragen

Het aanvragen via een Volkswagen 1K5 motor is eenvoudig, gratis en geregeld binnen gemiddeld 10 seconden. Om een 1K5 motor aan te vragen volgt u de volgende stappen:

 • Scroll iets naar boven, naar het motor aanvraagformulier.
 • Vul het kenteken van uw Volkswagen 1K5 in.
 • Selecteer, indien nodig, het bouwjaar van uw 1K5.
 • Standaard heeft ons systeem al het juiste onderdeel, in dit geval een motor, geselecteerd. Wilt u nog een 1K5 onderdeel toevoegen? Klik dan op “Onderdeel toevoegen”.
  • Opmerking: via “Extra info” is het mogelijk om extra eisen, zoals een kleur, mee te sturen met de aanvraag.
 • Log vervolgens in of vul uw e-mailadres in
 • Klik op “Verder” en uw aanvraag wordt verstuurd

Na het versturen van de aanvraag ontvangt u offerte in uw mailbox. Afhankelijk van het onderdeel en de voorraad van een motor bij de aangesloten leveranciers zijn dit één of meerdere offertes. Vervolgens kunt u de offertes vrijblijvend bekijken en vergelijken. In de offertes wordt ook vermeld of het om een nieuwe, gereviseerde of tweedehands motor gaat. Gaat u akkoord met één van de offertes? Dan kunt u hierop reageren, zodat de aankoop van een 1K5 motor afgerond kan worden.

Alle 84 Volkswagen motor onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van motor onderdelen voor je Volkswagen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze Volkswagen onderdelen. Op dit moment vind je 84 Volkswagen motor onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Volkswagen motor voorraadVolkswagen motor onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 84 resultaten voor Volkswagen motor onderdelen.

>> Alle Volkswagen motor onderdelen bekijken
Volkswagen 1K5 Onderdelen

Veel aangevraagde onderdelen voor een Volkswagen 1K5